Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g d'eau
- 70 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
- 330 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 400 g de fromage crescenza, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia apulienne
2h 40min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia poire et gorgonzola
2h 20 min
Schiacciata complète à la tomate
45 Min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Fougasse
2h
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 godz. 45 min
Focaccia à la crème de fromages
2 Std. 10 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min