Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
TM5 TM6

Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

4.7 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour le saladier
  • 1 c. à café de sel
  • 15 tranches de coppa coupées en lamelles
  • 2 boules de fromage scamorza fumée en fines tranches
  • ½ bouquet de basilic frais effeuillé

Voeding
per 1 part
Calorieën
2958 kJ / 704 kcal
Eiwitten
32 g
Koolhydraten
21 g
Vetten
94 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten