Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 10min
4 parts

Ingrediënten

  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    10 g
  • de farine blanche type 45 et un peu pour le saladier
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de coppa coupées en lamelles
    15 tranches
  • de fromage scamorza fumée en fines tranches
    2 boules
  • de basilic frais effeuillé
    ½ bouquet

Voeding per 1 part

Calorieën 704 kcal / 2958 kJ
Eiwitten 32 g
Vetten 94 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...