Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 10min
4 parts

Ingrediënten

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour le saladier
  • 1 c. à café de sel
  • 15 tranches de coppa coupées en lamelles
  • 2 boules de fromage scamorza fumée en fines tranches
  • ½ bouquet de basilic frais effeuillé

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 32 g
Calorieën 2958 kJ / 704 kcal
Vetten 94 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...