Pain à effeuiller, lard et cheddar

Pain à effeuiller, lard et cheddar

4.3 15 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 35min
4 parts

Ingrediënten

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • farine blanche type 45 pour le saladier
  • 15 tranches de lard fumé
  • 15 tranches fines de cheddar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 34 g
Calorieën 3486 kJ / 834 kcal
Vetten 93 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...