Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 180 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 90 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 700 g de poireaux, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 10 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 500 g de filets de poisson blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144.8 kJ / 514.8 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 34.2 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min
Quiche au poireau et au thon
50min
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1u. 30min
Quiche au poulet, curry et champignons
45min
Pizza aux légumes
1u. 30min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Tarte au thon et à la ratatouille
1u. 30min
Pizza au thon
1h 40min
Quiche au poulet et au brocoli
1u.
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Quiche au saumon fumé et aux artichauts
50min