Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 180 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 90 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 700 g de poireaux, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 10 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 500 g de filets de poisson blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144.8 kJ / 514.8 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 34.2 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1h 30 min
Gratin de poisson
45 min
Quiche au poulet et au brocoli
1h
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30 min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1h 20 min
Quiche oignon, champignon et andouille
50min
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Quiche au poulet, curry et champignons
45 min
Pizza au thon
1h 40 min
Quiche au poireau et au thon
50min
Quiche au saumon fumé et aux artichauts
50min
Pain de saumon et poireau
1h 15min