
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 50 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
15
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café bombées de levure boulangère sèche -
180
g de lait ribot
of 180 g de lait écrémé - 400 g de farine à pain type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
-
50
g de fromage caciocavallo coupé en morceaux
of 50 g de fromage fontina coupé en morceaux - 80 g de mozzarella égouttée et coupée en lamelles
La finition
- 80 g de gorgonzola coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 581 kcal / 2431 kJ
- Eiwitten
- 30 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 80 g