Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 50 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 180 g de lait ribot
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de fromage caciocavallo, coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella, égouttée et coupée en lamelles
La finition
- 80 g de gorgonzola, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux pommes de terre nouvelles, ciboules et cheddar
55min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45min
Pizza aux pommes de terre
1h 30min
Pizza Diavola
1h 40min
Pizza romaine
1h 40min
Pizza au saumon
1u. 15min
Pizza chèvre-miel
1h 50min
Quiche auvergnate
1h 20 min
Pizza jambon-champignons
1 Std. 35 Min
Pizza XXL
3 Std.