Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque de four
- 2 gousses d'ail
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella, émincée en tranches
- 120 g d'eau
- 270 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 80 g de ricotta
- 70 g de gorgonzola, coupé en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4 Std.
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Tarte aux oignons
1 Std. 15 Min
Pain farci à la mozzarella
45 min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Schiacciatina
2h 20min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Pains au beurre d'herbes
1h