Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tomate
- 2 cm de gingembre frais, épluché et coupé en morceaux
- 1 piment rouge, coupé en deux et égrainé
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 c. à café de sel
- 2 tomates, coupées en quartiers
La garniture au crabe
- 20 g de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron jaune
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à café de sel
- 1 piment rouge, coupé en deux et égrainé
- 1 pincée de cumin en poudre
- 300 g de chair de crabe frais
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (48 x 25 cm env.)
- huile végétale, pour frire
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bricks aux légumes et à la tome
1 Std.
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pain marocain
3 godz. 40 min
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Pain marocain
2 godz. 45 min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15 min
Xerém à la farine de maïs au thon frais
40 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Petits chaussons fourrés
1h 25min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 godz. 55 min
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min