Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tomate
- 2 cm de gingembre frais, épluché et coupé en morceaux
- 1 piment rouge, coupé en deux et égrainé
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 c. à café de sel
- 2 tomates, coupées en quartiers
La garniture au crabe
- 20 g de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron jaune
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à café de sel
- 1 piment rouge, coupé en deux et égrainé
- 1 pincée de cumin en poudre
- 300 g de chair de crabe frais
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (48 x 25 cm env.)
- huile végétale, pour frire
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Nems aux crevettes et jambon
1 Std. 5 Min
Tajine de lotte au citron confit
1 Std. 35 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 Min
Aubergines farcies à l'orientale
1 Std. 15 Min
Soupe de poisson
20 Min
Bobó de crevettes
45 Min
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1 Std. 15 Min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min