Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g / 23 g
- Koolhydraten
- 49 g / 49 g
- Vetten
- 17 g / 17 g
- Vezels
- 2 g / 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Minipizzas façon pains au chocolat
3 Std. 15 Min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Calzone
2h 50min
Briochettes en éventail
3 godz. 35 min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45min
Acras de poulet
50min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3h 30min
Burger de pomme de terre
45min
Pommes noisettes
1h 50min
Flammekueche
1h 25 min