Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g / 23 g
- Koolhydraten
- 49 g / 49 g
- Vetten
- 17 g / 17 g
- Vezels
- 2 g / 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min
Pain hérisson au fromage à partager
3 godz. 30 min
Talmouses au brie
1 Std. 5 Min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Pizza roulée à la napolitaine
2 godz. 15 min
Pizza quatre fromages
1 godz. 40 min
Pains aux quatre fromages
45 Min
Minipizzas façon pains au chocolat
3 godz. 15 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min