Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 400 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 300 g de courgette, coupée en dés (1 cm env.)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
- 200 g de jambon blanc, coupé en lanières
- 200 g de fromage crescenza, coupé en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini jambon-fromage
2h 45min
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2h 10min
Chaussons au bœuf, petits pois et oignons nouveaux
1h 10min
Wrap au chèvre
1 Std. 25 Min
Hamburger au poulet
4 Std. 30 Min
Hamburgers
3h 15min
Hot dogs
3u. 45min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Flammekueche
1 Std. 25 Min