
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 400 g de farine à pain type Manitoba et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 300 g de courgette coupée en dés (1 cm env.)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
- 200 g de jambon blanc coupé en lanières
- 200 g de fromage crescenza coupé en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 458 kcal / 1918 kJ
- Eiwitten
- 20 g
- Vetten
- 21 g
- Koolhydraten
- 51 g