Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 400 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 300 g de courgette, coupée en dés (1 cm env.)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
- 200 g de jambon blanc, coupé en lanières
- 200 g de fromage crescenza, coupé en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini jambon-fromage
2 Std. 45 Min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1h 45min
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Chaussons aux légumes
40min
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15 min
Pizza façon donut
1h 30min
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2h 15min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Calzone
2 Std. 50 Min
Wrap au chèvre
1h 25min
Hamburgers
3h 15 min