Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
TM31 TM5 TM6

Risoto de cevadinha com nabiças e espargos

4.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 dentes de alho
  • 50 g manteiga
  • 1 c. chá de açafrão-da-índia
  • 200 g nabiça cortada em pedaços pequenos
  • 100 g espargos verdes cortados em pedaços
  • ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de noz-moscada
  • 100 g queijo mascarpone
  • 1 pitada de pimenta
  • 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
  • 900 g água
  • 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
    of 1 cubo de caldo de legumes
  • 250 g cevada perolada
  • 1 limão, só a raspa

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1222.8 kJ / 292.3 kcal
Eiwitten
7.8 g
Koolhydraten
37.9 g
Vetten
13.7 g
Verzadigd vet
7.8 g
Vezels
10.1 g
Natrium
281.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten