Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de aceite
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 chile serrano, sin tallo ni semillas
- 150 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 20 g de mantequilla, sin sal
- 2 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 8 hojas de epazote
- 1 cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 400 g de queso panela
- 500 g de masa hojaldre
- 1 huevo, batido para barnizar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2612 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña de berenjena
1h
Brioche de calabaza
1h 40 min
Sopa de flor de calabaza
35min
Quiche de flor de calabaza
1h
Lasaña vegetariana
1h
Soufflé de huauzontle
50min
Berenjenas a la parmesana
1h 20 min
Quiche de setas con guajillo
1h 30 min
Tarta tatin de jitomate
1 Std. 10 Min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Pay de atún
1h 40 min
Pasta quebrada
5 Min