Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de aceite
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 chile serrano, sin tallo ni semillas
- 150 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 20 g de mantequilla, sin sal
- 2 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 8 hojas de epazote
- 1 cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 400 g de queso panela
- 500 g de masa hojaldre
- 1 huevo, batido para barnizar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2612 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salmón y espinaca
40min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30min
Sopa de poro y papa
40min
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h
Panecillos de queso de cabra
2h
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1h 45min
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Mole de olla vegano
45min
Quiche de flor de calabaza
1h
Sopa de flor de calabaza
35 min
Pastel de manzana
1h