Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado
- 60 g de aceite de oliva
- 3 ramas de romero
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de tomillo fresco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
Filete de Res
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de champiñones
- 1000 g de filetes de res, abierto para rellenar
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 920 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Res con almendras
40min
Adobo con carne
50min
Pescado a la veracruzana
30 min
Fetuccine con hongos
1h
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Pollo Piri piri con ejotes al curry
3 godz.
Carne en su jugo
35 min
Pajaritos de pollo
30 min
Pescado a la diabla
30 min