Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
-
600
g Tomaten, in Stücken (2 cm)
of 600 g stückige Tomaten, aus der Dose - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 450 g Auberginen, in Stücken (2 cm)
- 350 g Nudeln (z.B. Farfalle oder Amori)
- 700 g Wasser
- 5 g Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Auberginen-Chili
25 min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Auberginen-Pasta
30min
Brokkoli-Pasta
25 min
Penne mit Brokkoli und Ricotta
30min
Paprika-Zucchini-Pasta
30min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 min
Ratatouille-Pasta
40min
Tagliatelle mit Pilzen
1h
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min