Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt, zerzupft (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Perlgraupen, mittel
- 2 geräucherte Mettwürstchen (à ca. 100 g), in Scheiben (1 cm)
- 200 g Süßkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 50 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2524 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 Min
Erbsen-Kartoffel-Stampf mit Wiener Würstchen
50 Min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Gemüse-Couscous mit Datteln und Feta
50 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 Min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1 Std.
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30 Min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1 Std. 50 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 Min
Süßkartoffel-Tomaten-Suppe mit Curry-Croûtons
40 Min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.