Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemüse
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Jasminreis
- 200 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 200 g Kohlrabi, in Stücken (2 cm)
- 200 g Spargel, grün, in Stücken (2 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
Sauce und Fertigstellung
- 60 g Butter, in Stücken
- 80 g Mehl
- 250 g Milch
- 200 g Sahne
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 150 g Champignons, in Scheiben (2 mm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1781 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Ligurische Nudeln mal anders
45min
Schnüsch
45min
Gemüsereis mit Banane
45min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40min
Leipziger Allerlei mit Kartoffeln
1h
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h
Tofu-Bolognese
40min
Möhren-Erbsen-Gemüse
35min