Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1673 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 8.8 g
Alternatieve recepten
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min
Kidneybohnen-Curry
30 Min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Möhrencreme mit Quinoa
1h
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25min
Rauchiger Bohneneintopf
30 Min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min
Auberginen-Chili
25min