Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1673 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 8.8 g
Alternatieve recepten
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 min
Kidneybohnen-Curry
30min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 min
Tomatensuppe mit Bulgur
50min
Kichererbsen-Eintopf
30min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Arabischer Eintopf Koshari
35 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min