Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2234 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Knusprige Spargelröllchen mit Asia-Sauce
1h
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10 min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Pfannkuchenröllchen mit Lachs auf Spinat
1h
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min