Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3132 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50 min
Tobago Fisch-Hotpot
40 min
Filet Wellington
1h 45 min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2u. 45min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1h 20 min
Limoncello-Tartelettes
3 Std. 15 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Zabaglione
15min
Zabaglione al Prosecco
15min