Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3132 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graved Lachs
48 godz.
Putello Tonnato
4h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Vitello Tonnato
48 godz.
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1 Std.
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Filet Wellington
1h 45min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.