Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3132 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2h 40min
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Hirschragout mit Schokolade
9 godz. 30 min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min