Compatibele versies
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini al cioccolato
55 Min
Insalata in bicchiere raw
15 min
Crema di riso
55 Min
Tabulè di quinoa
40 Min
Petto d'anatra all'uva
1 Std. 10 Min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2hod.
Dessert ai frutti di bosco
10 min
Matcha latte
Geen beoordelingen
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20 min
Chili vegetariano
1 godz. 5 min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1 Std. 10 Min