Compatibele versies
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di quinoa e lenticchie
35 min.
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Babaganoush di zucca
45 min.
Bowl di smoothie all'acai
10min
Crema di mais (creamed corn)
30 min.
Tom Yum Kung
30 min.
Marmitako
50 Min
Frittata di gamberoni (senza uova)
1h 5min
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Quinoa con code di gambero
30 min.
Craquelin con uova strapazzate e gamberetti
25 min.
Lenticchie all'indiana
35 min.