Compatibele versies
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con verdure
30min
Fagioli e verdure
30min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1hod. 30min
Riso integrale alla cantonese
1h 20min
Insalata di lenticchie beluga e tofu con dressing al lampone; yogurt alla stracciatella (Bimby Friend)
40min
Grano saraceno con funghi
25min
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
5 godz.
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15 min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1h
Brodetto di Fano
1h