Apparaten en accessoires
Arroz al chile serrano y epazote
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
6 porciones
Ingrediënten
-
250 g de arroz
-
50 g de epazote y un poco más frito para decorar
-
1 diente de ajo pelado
-
15 g de chile serrano sin rabo
-
1 ¼ cditas de sal fina
-
1200 g de agua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
3 g
Calorieën
651 kJ /
155 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LOS CHILES
65 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Caldo de camarón
40min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45min
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
25min
Mole de olla
35min
Chileatole
55min
Chicharrón en salsa verde
35min
Adobo básico
30min
Pozole Rojo
1u. 30min
Pozole Verde
1u. 20min
Pasta al poblano
35min
Arroz a la mexicana
50min