![Arroz al chile serrano y epazote Arroz al chile serrano y epazote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/287383BE-F647-4512-B5A2-7B013C4DEF57/Derivates/2F7D3B33-3ADE-4579-ADF5-A1CE1F0DBE97.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de arroz
- 50 g de epazote, y un poco más frito para decorar
- 1 diente de ajo pelado
- 15 g de chile serrano sin rabo
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 651 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo
25 Min
Caldo tlalpeño
1h 20min
Arroz a la mexicana
50min
Pasta al poblano
35 Min
Caldo de nopales con chile morita
30 Min
Mole de olla
35 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldo de camarón
40 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chicharrón en salsa verde
25 Min
Mole Express
50min
Jugo de carne al chipotle
55 Min