Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla fileteada
- 800 g de filete de res en caña
- 4 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 400 g de papas cambray, en mitades
- 1 cucharada de romero seco
- 60 g de chile pasilla, desvenado
- 250 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 750 g de vino tinto (Cabernet Sauvignon)
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1743 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al cilantro
35min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1 Std. 10 Min
Carne en su jugo
35min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1 Std. 30 Min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Pescado con adobo
1h
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Filete de res en salsa de chile morita
40min