Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla fileteada
- 800 g de filete de res en caña
- 4 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 400 g de papas cambray, en mitades
- 1 cucharada de romero seco
- 60 g de chile pasilla, desvenado
- 250 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 750 g de vino tinto (Cabernet Sauvignon)
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1743 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Filete de res con salsa de jamaica
50 min
Jugo de carne al chipotle
55min
Filete de res con dos salsas
40min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Pescado a la talla
40min
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min