Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de agua
- 70 g de flor de jamaica
- 1000 g de filetes de res
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de romero
- 3 hoja hojas de laurel, secas
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 25 g de aceite
- 130 g de miel de maguey
- 10 g de maicena
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1256 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min
Pescado a la diabla
30 min
Filete de res en salsa de chile morita
40 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Pescado a la talla
40 min
Pastel de carne
40 min
Res con almendras
40 min
Salmón con salsa de naranja (Hestan Cue™)
25 min
Dip de aguacate y surimi
5 Min
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40 min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min