Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 grüne Chilischote, frisch, entkernt, mittelscharf
- 10 g Koriander, abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Salz
- 200 g Paprika, gemischt, in Streifen (0,5 x 4 cm)
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 650 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 Min
Garnelen Curry
30 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50 min
Shrimps-Lachs-Spieße mit Spinat-Kartoffeln
1h 15 min
Asia-Pasta mit Garnelen
35min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40 Min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15 min
Kokos-Hähnchen-Curry mit Vollkornreis
1 Std. 30 Min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min