Garnelen Pasta Aglio Olio
TM5 TM31 TM6

Garnelen Pasta Aglio Olio

4.4 (1.8K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Petersilie, abgezupft
  • Wasser zum Kochen
  • 3 Knoblauchzehen
  • 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken
  • 100 g Olivenöl
  • 3 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
  • 400 g Spaghettini
  • 32 Garnelen, roh, geschält, TK (à ca. 15 g), aufgetaut, ohne Kopf und Schale
  • 5 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2918 kJ / 696 kcal
Eiwitten
35 g
Koolhydraten
73 g
Vetten
27 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten