Apparaten en accessoires
Macarons au café
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
20 morceaux
Ingrediënten
La ganache au café
-
120 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
20 g de miel
-
2 c. à café de café instantané
-
120 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Les macarons
-
150 g sucre glace maison maison
-
150 g d'amandes en poudre
-
1 c. à café de cacao en poudre
-
4 blanc d'œuf
-
50 g d'eau
-
150 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
701 kJ /
167 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts au café
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Macarons au citron
12u.
Macarons fraise-amaretto
24u.
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19u.
Macarons lapins de Pâques
48u.
Macarons chocolat-caramel
2u. 30min
Macarons à la griotte
48u.
Macarons au chocolat
24u.
Vacherin griotte-amande
12u.
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15u.
Macarons saveur mojito
26u. 30min
Le macaron caramel
1u. 50min
Mille-feuille à partager
1u. 45min