Apparaten en accessoires
Macarons au café
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
20 morceaux
Ingrediënten
La ganache au café
-
120 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
20 g de miel
-
2 c. à café de café instantané
-
120 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Les macarons
-
150 g sucre glace maison maison
-
150 g d'amandes en poudre
-
1 c. à café de cacao en poudre
-
4 blanc d'œuf
-
50 g d'eau
-
150 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
701 kJ /
167 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts au café
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30min
Le macaron caramel
1h 50min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Crème pâtissière
15min
Pâte à chou
2h
Macarons tiramisu
26h
Macarons au citron
12h
Macarons saveur mojito
26h 30min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3h 20min
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Macarons au chocolat
24h