Apparaten en accessoires
Bucatini amatriciana
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portion
Ingrediënten
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
2197 kJ /
525 kcal
Vetten
20.6 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
67.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Cacio e Pepe
30min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1u. 40min
Baharat Spice Mix
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon
25min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2u. 10min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Pasta e fagioli
26u.
Pil pil sauce
5min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1u. 20min
Gazpacho
1u. 15min