Apparaten en accessoires
Bucatini amatriciana
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portion
Ingrediënten
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
2197 kJ /
525 kcal
Vetten
20.6 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
67.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Migas with Padrón Peppers
30min
Lentil and Chorizo Stew
4u.
Cacio e Pepe
30min
Steak Tartare
15min
Crema catalana
40min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Nut bolognese
35min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Pork Humba
Geen beoordelingen