Apparaten en accessoires
Bucatini amatriciana
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portion
Ingrediënten
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
2197 kJ /
525 kcal
Vetten
20.6 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
67.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Steak tartare
10 Min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Keine Bewertungen
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Beef pierogi
1 Std.
Sizzling Jalapeño Cocktail
3 Std. 5 Min
Buffalo Chicken Wings
1 Std. 5 Min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Milanese risotto
25 Min