Apparaten en accessoires
Italian Rice Cake - Torta di riso
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 30min
16 portions
Ingrediënten
-
amaretti biscuits100 g
-
blanched almonds100 g
-
whole milk1000 g
-
vanilla pod and scraped out seeds1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar250 g
-
risotto rice100 g
-
medium eggs beaten5
-
candied mixed peel50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
Amaretto or other almond liqueur80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1036 kJ /
246 kcal
Vetten
8.5 g
Koolhydraten
31.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sticky Toffee Sponge Cake
1u. 30min
Cheese Biscuits
30min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Chocolate Ice Cream
31u.
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Geen beoordelingen
Karpatka
10u.
Cheesy Animal Rolls
2u. 20min
Coffee Semifreddo
6u. 30min
Apple Rose Tart
1u. 40min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6u. 30min
Nougat Biscuits
2u. 30min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3u. 5min