Italian Rice Cake - Torta di riso

Italian Rice Cake - Torta di riso

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 30min
16 portions

Ingrediënten

  • amaretti biscuits
    100 g
  • blanched almonds
    100 g
  • whole milk
    1000 g
  • vanilla pod and scraped out seeds
    1
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • caster sugar
    250 g
  • risotto rice
    100 g
  • medium eggs beaten
    5
  • candied mixed peel
    50 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • Amaretto or other almond liqueur
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 1036 kJ / 246 kcal
Vetten 8.5 g
Koolhydraten 31.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...