Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 370 g plain flour
- 40 g sunflower oil
- 120 g water, lukewarm
- 10 g vinegar
- 1 medium egg
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 30 g dried apricots, pitted
- 190 g milk
- 30 g sugar
- 10 g vanilla sugar, homemade
- 30 g fine semolina
- ⅛ tsp orange peel, finely grated (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
Assembly
- 60 g unsalted butter, diced
- 40 g sugar
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 egg yolk, from medium egg
- 20 g milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilla Cream Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Orange Marmalade Muffins
40 min
Cocoa Steamed Buns
3h
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Blueberry Buns
3h 25min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3h
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7h 45 min
Mini Choux with Strawberries
2 Std. 10 Min
Fig and Nuts Yoghurt
12 Std. 25 Min
Morello Cherry Brownies
1h
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 godz. 45 min
Almond Honey Semolina Cake
1h