Apparaten en accessoires
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u. 10min
10 pieces
Ingrediënten
Dough
-
plain flour370 g
-
sunflower oil40 g
-
water lukewarm120 g
-
vinegar10 g
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
dried apricots, pitted30 g
-
milk190 g
-
sugar30 g
-
vanilla sugar, homemade10 g
-
fine semolina30 g
-
orange peel (optioneel) finely grated⅛ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
Assembly
-
unsalted butter diced60 g
-
sugar40 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
egg yolk from medium egg1
-
milk20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
6 g
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
German Christmas Baking
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Egg Cognac Liqueur
15min
Hawaiian Bread Rolls
3u.
Brioche
8u.
Tuna and Olive Empanaditas
4u. 5min
Apple Punch
30min
Chocolate syrup
20min
Cheesecake ice cream
3u.
Parmesan and Rosemary Buns
1u. 45min
Ham and Onion Bread
30min
Full English Breakfast Popover
35min
Vanilla Cream Gugelhupf
1u. 20min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min