Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo y relleno
- 380 g de jitomate, cortados en cuartos
- 55 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 50 g de queso panela
- 100 g de chile poblano asado, pelado, sin semillas y cortados en trozos
Masa
- 400 g de harina de maíz
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 30 g de aceite
- 480 g de agua
Corundas
-
10
hojas de milpa, (las hojas de la planta de maíz)
of 10 hojas de maíz para tamal, tiernas - 2000 g de agua
- crema ácida
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1042 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de res
1 godz. 15 min
Tinga de pollo
30 min
Caldo de camarón
40min
Tortitas de papa
1h
Agua de Horchata
5 min
Atole de Nutella
15 min
Pozole Rojo
1h 30min
Pozole Verde
1 godz. 20 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1h
Chilaquiles divorciados
1h
Panuchos de cochinita pibil
35 min