Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo y relleno
- 380 g de jitomate, cortados en cuartos
- 55 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 50 g de queso panela
- 100 g de chile poblano asado, pelado, sin semillas y cortados en trozos
Masa
- 400 g de harina de maíz
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 30 g de aceite
- 480 g de agua
Corundas
-
10
hojas de milpa, (las hojas de la planta de maíz)
of 10 hojas de maíz para tamal, tiernas - 2000 g de agua
- crema ácida
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1042 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de pollo al pastor
45min
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Tinga de pollo
30min
Chicharrón en salsa verde
35min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Caldo de camarón
40min
Mixiote de pollo
1h
Mole de olla vegano
45min
Esquites de feria
25min
Pozole Rojo
1h 30min