Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cebuli dymki, bez szczypioru, pokrojonej na kawałki
- 2 ząbki czosnku
-
160
g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
of 160 g sera z niebieską pleśnią, np. lazur, pokrojonego na kawałki - 160 g majonezu
- 100 g śmietany UHT, 18% tłuszczu
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 12504 kJ / 2988 kcal
- Eiwitten
- 56.4 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 303.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos serowy roquefort
20 min
Sos serowy Mornay
10 min
Pikantne aïoli
15 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Czeska pasta piwna
1h 10 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Chutney BBQ z whisky
1h 35 min
Krem z parmezanu
10 min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Chrupiące krążki cebulowe
30 min
Sos z sera cheddar
20 min