Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cebuli dymki, bez szczypioru, pokrojonej na kawałki
- 2 ząbki czosnku
-
160
g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
of 160 g sera z niebieską pleśnią, np. lazur, pokrojonego na kawałki - 160 g majonezu
- 100 g śmietany UHT, 18% tłuszczu
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 12504 kJ / 2988 kcal
- Eiwitten
- 56.4 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 303.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1h 10min
Fondue serowe z bagietką
25min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Sos z sera cheddar
20min
Tapenada
5min
Zupa cebulowa
1h
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 Std. 10 Min
Pasta jajeczna
5min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min