Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 160 g sera roquefort, pokrojonego na kawałki
- 180 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1395.5 kJ / 333.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 19.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 747.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikantne aïoli
15 min
Sos serowy Mornay
10 min
Zapiekanka serowa z ciastem filo
55 Min
Krem z pomidorów z bazyliową śmietanką
30 min
Sos serowy z orzechów nerkowca
8 Std. 5 Min
Sos berneński
15 min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Sos majonezowy z chimichurri
10 min
Sos pomidorowy
40 Min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Sos beszamelowy
15 min
Sos holenderski
15 min