Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 160 g sera roquefort, pokrojonego na kawałki
- 180 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1395.5 kJ / 333.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 19.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 747.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos z sera cheddar
20min
Dip serowy
10min
Sos serowy z orzechów nerkowca
8 Std. 5 Min
Pikantne aïoli
15min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Purée z ziemniaków i pieczonego czosnku
1h 40min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Remoulade
10min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5min
Sos miodowo-musztardowy
10min
Sos berneński
15min
Sos serowy Mornay
10min