Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 80 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 70 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 80 g sera ricotta
- 120 g wody
- 270 g mąki pszennej
- 1 łyżeczkę proszku do pieczenia
- 1 łyżeczkę soli
- mąka pszenna, ilość do oprószenia blatu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1618 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1 Std. 30 Min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 Std. 10 Min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2 Std. 50 Min
Ciasteczka czosnkowe
50 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 Std. 20 Min
Mini focaccie
2h 5 min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Placek nadziewany mozzarellą
1 Std. 5 Min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1 Std. 30 Min
Sycylijskie arancini
2 Std. 50 Min
Focaccia z kiełbasą
2h