Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g masła
- ¾ łyżeczki soli
- 100 g brązowego cukru
- 50 - 70 g octu balsamicznego
- ½ łyżeczki tymianku, suszonego
- 500 g wody
- 6 białych kiełbas, surowych (ok. 600 g, patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1743 kJ / 416.6 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1147 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Korzenny śledź z jabłkiem
2h 30min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25h 15 min
Śledzie po wileńsku
13h 45min
Śledzie w sosie makowym
1h 30min
Klops z papryką i jajkiem
1 godz. 40 min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55min
Jajka z farszem pieczarkowym
55min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
1 godz.
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min