Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g wody
- 6 jajek
- 30 g cebuli
- 30 g sera żółtego, np. Gouda, Ementaler, pokrojonego na kawałki
- 30 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 80 g sardynek, z puszki, odsączonych z oleju
- 10 g majonezu
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 276.6 kJ / 66.1 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 125.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpety z karpia w galarecie
4 godz. 10 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25min
Jajka faszerowane łososiem
45 Min
Jajka faszerowane awokado
40 Min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55min
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
1h 10min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Jajka faszerowane ziołami
45 Min
Faszerowane jajka z mieloną papryką
35 Min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min