Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 200 g d'aubergine, coupée en cubes (2 cm)
- 150 g de courgette, coupée en cubes (1 cm)
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 100 g d'asperges vertes, coupées en tronçons (1,5 cm)
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de vin blanc sec
- 600 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Pâtes au thon
30min
Sauté de nouilles chinoises et petits légumes
45min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Gnocchi aux trois couleurs
35min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Riz cantonais
25min
Façon thaïe
25min