Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pappardelle
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette
- 10 g de cerneaux de noix
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 36.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Pappardelle roquette et ricotta
1h
Cappelletti au chèvre, crémeux de roquette - Nicolas Gautier
3u. 15min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3u. 15min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Vittello tonnato
4h 20min
Pesto au basilic XXL
15min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Pesto au basilic
10min
Gnocchi aux trois couleurs
35min