Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

3.2 15 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

Les pappardelle
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
  • 20 g de parmesan coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 20 g de pecorino coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de roquette
  • 10 g de cerneaux de noix
  • 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 1 gousse d'ail (optioneel)
  • 80 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de ricotta

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21.1 g
Calorieën 2653 kJ / 634 kcal
Vetten 36.1 g
Vezels 3.4 g
Koolhydraten 59.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...