Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Möhren (150 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Porree, in dünnen Ringen (0,5 cm)
- 100 g Olivenöl
- 15 g Anislikör (z.B. Pernod)
- 100 g Noilly Prat
- 200 g Weißwein
- 200 g Geflügelbrühe
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Dosen Safranfäden (à 0,1 g)
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert und gut abgetropft
- 4 Stängel Dill
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Andalusische Fischsuppe
50 min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 godz.
Lammtopf Pichelstein
50 min
Nudeleintopf mit Klebreiskuchen und Fischbällchen (部队锅)
1 Std.
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Geflügelbratwurst
3 Std. 30 Min
Garnelenklößchen-Suppe
20 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Zitronen-Hähnchen
50 min