Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Möhren (150 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Porree, in dünnen Ringen (0,5 cm)
- 100 g Olivenöl
- 15 g Anislikör (z.B. Pernod)
- 100 g Noilly Prat
- 200 g Weißwein
- 200 g Geflügelbrühe
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Dosen Safranfäden (à 0,1 g)
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert und gut abgetropft
- 4 Stängel Dill
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Tomatensuppe
40 Min
Andalusische Fischsuppe
50min
Garnelen Aglio e Olio
20 λεπτ.
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40 Min
Asturische Fischsuppe
35 Min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 Min
Fischbrühe
30min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 λεπτ.
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Fischsuppe
1h 40min