Apparaten en accessoires
Nougats noirs
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 portions
Ingrediënten
-
400 g d'amande émondée
-
400 g de miel de Provence
-
le zeste d'une orange non traitée
-
2 feuilles azyme
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
1926 kJ /
460 kcal
Vetten
26.9 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Balade provençale
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Aïoli traditionnel
10min
Oreillettes
3u. 40min
Pompes à l'huile
3u.
Navettes
2u.
Calissons d'Aix
24u.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2u.
Fougasse aux grattons
2u.
Navettes au zeste d'orange
1u. 35min
Nougat de Montélimar
3u. 30min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17u.
Anchoïade
15min
Canistrelli
1u.