Compatibele versies
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goats Cheese Panna Cotta
- 600 g double cream
- 400 g goat's milk
- 6 gelatine leaves
- 400 g soft goat's cheese, strong flavoured, rindless
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
Beetroot and Port Jelly
- 150 g beetroot juice
- 150 g port
- 50 g maple syrup
- 2 gelatine leaves
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
Beetroot Gel
- 300 g beetroot juice
- 80 g maple syrup
- 4 Tbsp agar-agar (10 g)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 125 g water, cold
Beetroot Pickles
- ½ cinnamon stick
- ½ tsp coriander seeds
- 5 cardamom pods
- 1 star anise
- 250 g cider vinegar
- 250 g caster sugar
- 2 garlic cloves, finely sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 300 g water
- 300 g beetroots, peeled, diced (0.5 cm)
Beetroot Slaw and Garnish
- 100 g beetroots, finely sliced (julienne)
- 100 g fresh bean sprouts (mung bean)
- 100 g ruby chard
- 1 Tbsp rapeseed oil (cold-pressed)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 2 candy striped beetroots, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 35.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h 15 min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Beurre Blanc
20min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Panna Cotta
6h 15min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Ninguna valoración
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min