Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de queso parmesano
- 260 g de harina
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 130 g de mantequilla, sin sal y en cubos
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de albahaca seca
- 1 pizca de pimienta
- 35 g de queso Gruyère
- 90 g de queso emmental
- 200 g de durazno en almíbar
- 120 g de crema para batir
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 20 g de queso gorgonzola, en trozos pequeños
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1949 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche lorraine
45min
Risotto alla milanese
30min
Tarta tatin de jitomate
1h 10min
Flanes de chícharo con salsa de queso
40min
Filete Wellington
2h 10min
Salsa de queso de cabra y berros
5min
Choux y eclairs
1h 30min
Portobellos rellenos
35 min
Tacos de lechuga
1h
Quiche de flor de calabaza
1h
Rollo de dátil y pistache
10min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h