Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de queso parmesano
- 260 g de harina
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 130 g de mantequilla, sin sal y en cubos
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de albahaca seca
- 1 pizca de pimienta
- 35 g de queso Gruyère
- 90 g de queso emmental
- 200 g de durazno en almíbar
- 120 g de crema para batir
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 20 g de queso gorgonzola, en trozos pequeños
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1949 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa bechamel
15min
Quiche Lorraine
1 Std. 20 Min
Crudités con dip de queso azul
10min
Berenjenas a la parmesana
1 Std. 20 Min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46 Min
Quiche lorraine
45 min
Quiche lorraine
45 min
Tarta tatin de jitomate
1h 10min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Apple crumble vegano
1h