Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cdita de pimienta de Jamaica molida, o pimienta de jamaica entera
- 3 cditas de tomillo seco
- ½ cdita de comino
- ½ cditas de semillas de cilantro
- 1 de anís estrellado
- 6 dientes de ajo
- 240 g de agua
- 1 lámina de grenetina, en cuartos
- 1 cda de caldo de carne, en polvo (para 1000 g de líquido)
- 1 cucharadita rasa bicarbonato de sodio
- 200 g de tocino ahumado, cortado en trozos de 3 cm, enfriado 30 minutos en el congelador
- 400 g de carne molida de res, (ver consejo)
- 200 g de carne molida de cerdo, (ver consejo)
- 2 pizcas de pimienta molida
- 2 cditas de paprika dulce
- ¼ cdita sal
- mostaza
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 700.1 kJ / 167.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 531.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolitas de nuez
30 min
Pastalaya del sur de Luisiana
1hod.
Chilaquiles Rojos
25min
Roles de canela con nuez caramelizada
3h 30 min
Pastel de zanahoria
2h 55min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Sushi Burrito
45 min
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30 min
Lasaña a la boloñesa.
3 Std.
Lomo en salsa de cacahuate
15 min
Pollo con mole de San Fernando
45 min
Rollo de carne con verduras, papas y flan de coco
1hod.