Sopa de carne danesa

Sopa de carne danesa

4.4 17 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porciones

Ingrediënten

  • 50 g de mantequilla sin sal en trozos
  • 300 g de poro sólo la parte blanca, en rebanadas (2 mm)
  • 1000 g de agua
  • 300 - 350 g de espaldilla de res, sin hueso en fajitas (aprox. 1 mm x 30 mm)
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
  • 150 g de papa en cubos (2 cm)
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • 80 g de crema (min 30% de grasa)
  • 150 g de queso azul en trozos
  • hojas de perejil fresco picadas, para decorar
  • pimienta negra molida para sazonar y decorar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 423 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1577.4 kJ / 377 kcal
Vetten 28.8 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 16.2 g
Koolhydraten 12.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...