Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 300 g de poro, sólo la parte blanca, en rebanadas (2 mm)
- 1000 g de agua
- 300 - 350 g de espaldilla de res, sin hueso, en fajitas (aprox. 1 mm x 30 mm)
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 150 g de papa, en cubos (2 cm)
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 150 g de queso azul, en trozos
- hojas de perejil fresco, picadas, para decorar
- pimienta negra molida, para sazonar y decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 423 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papa criolla y crema de coco
40 Min
Frijoles charros
35 min
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10min
Guisado de carne etíope (Zighinì)
50 Min
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5u. 5min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Sopa de frijoles Toscana
50 Min
Sopa cremosa de pollo con verduras
40 Min
Carne en su jugo
35 min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 Std. 20 Min