Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g de viande d'agneau, sans os et dénervée, en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 50 g de céleri branche, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de carotte, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, lavé et séché
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin rouge
-
150
g de tomates allongées, type San Marzano, coupées en morceaux (2-3 cm)
of 150 g de tomate pelée au jus - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 360 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2586 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 73.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1h 25 min
Boulettes de veau aux herbes
35 min
Beef and ale pie
3h 20 min
Goulasch
50 min
Soupe au citron vert
40 min
Cannellonis à la ricotta
55 min
Barbue façon meunière
50 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Veau aux olives
1h
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5 min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10 min