Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g de viande d'agneau, sans os et dénervée, en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 50 g de céleri branche, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de carotte, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, lavé et séché
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin rouge
-
150
g de tomates allongées, type San Marzano, coupées en morceaux (2-3 cm)
of 150 g de tomate pelée au jus - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 360 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2586 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 73.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35 Min
Veau aux olives
1h
Soupe portugaise à la morue
30min
Soupe au pistou
40min
Alouettes provençales
1h 30min
Boulettes de veau aux herbes
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
25 min
Polpettes siciliennes
1h
Cannelloni au brocciu
1h
Axoa d'agneau
55min