Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 500 g de pommes de terre, coupées en rondelles fines
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tranches de viande d'agneau avec os, dans le gigot (env. 1 kg)
- 120 g de tomates, coupées en rondelles (4 tomates moyennes)
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 180 g de feta, coupée en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2692 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 32.2 g
Alternatieve recepten
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Papillote de canard au miel et aux poires
1h
Risetti au poulet, pesto estragon
30 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 Min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Filet de porc aux asperges
1 Std. 15 Min
Aillade de veau
1h 30min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45 Min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40min
Magret de canard à la myrtille
1 Std. 10 Min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 Min