Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 500 g de pommes de terre, coupées en rondelles fines
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tranches de viande d'agneau avec os, dans le gigot (env. 1 kg)
- 120 g de tomates, coupées en rondelles (4 tomates moyennes)
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 180 g de feta, coupée en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2692 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 32.2 g
Alternatieve recepten
Risotto au saumon
45 min
Risetti au poulet, pesto estragon
30 min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 Std. 50 Min
Emincé de veau à la normande
35 min
Bœuf aux champignons
30 min
Bœuf en papillotes
30 min
Filet de dinde en croûte sauce forestière
1h 40min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45 min
Volaille au riesling
50 min
Rôti de veau et haricots verts
1 godz.