Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1984 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Emincé de veau à la normande
35min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Macaronade
2h 30min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 Min
Bœuf Stroganov
55 min
La véritable moussaka
2h 30min
Ma moussaka "désorientée"
1 Std. 30 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min