Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1984 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Emincé de veau à la normande
35 min
Bœuf Stroganov
55 min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Stifado de bœuf
1h 30min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Bœuf aux champignons
30 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Bœuf à l'orange
1h 25 min