Compatibele versies
Rebuçados de ricota com molho de tomate e ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rebuçados
- 5 g coentros
- 1 folha de salva fresca
- 5 g cebolinho picado
- 250 g queijo ricota
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 laranja, só a raspa
-
250
g massa fresca cortada em quadrados (8,5x8,5 cm aprox.) (ver dica)
of 250 g massa wonton - Água q.b. p/ cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
Molho
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 150 g ervilhas descongeladas
-
350
g molho de tomate c/ vodka
of 350 g tomate em pedaços - 10 g manjericão cortado em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
- 200 g natas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 0 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne com camarão e molho de acelga
50 Min
Moscow mule
10 min
Bacalhau em molho de tomate
30min
Arroz de Festa
Geen beoordelingen
Salada mista com chucrute - TM6
15min
Pato com Caril Vermelho
1h 15min
Menu: Gnocchi com molho de curgete e coco e iogurte de coco com pera
40min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1h 15min
Mini pizas de beringela
55 min
Estufado de amendoim africano
50 Min
Salmão thai com puré de edamame
1 Std. 20 Min
Mini sloppy joes
1 Std. 45 Min