Compatibele versies
Rebuçados de ricota com molho de tomate e ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rebuçados
- 5 g coentros
- 1 folha de salva fresca
- 5 g cebolinho picado
- 250 g queijo ricota
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 laranja, só a raspa
-
250
g massa fresca cortada em quadrados (8,5x8,5 cm aprox.) (ver dica)
of 250 g massa wonton - Água q.b. p/ cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
Molho
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 150 g ervilhas descongeladas
-
350
g molho de tomate c/ vodka
of 350 g tomate em pedaços - 10 g manjericão cortado em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
- 200 g natas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 0 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz cremoso vegetariano
25min
One pot de quinoa
40min
Crepes de frango com molho de iogurte
45min
Chilli de cogumelos
35min
Gelado de leite merengado
8sa 15 dk
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1h
Pão de batata e alecrim - TM5
Ninguna valoración
Pickles de rabanetes
168 godz.
Risoto de legumes assados
45min
Molho de laranja e curry
10min
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30 min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45min