Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di pomodori maturi in quarti
-
50
g di aceto di vino bianco
of 50 g di aceto di mele - 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
-
500
g di cubetti di ghiaccio
of 500 g di acqua molto fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Gazpacho di carote
10 min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25 min.
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho feta e cetrioli
1óra 10p
Margarita
10 min
Gazpacho
15 min