![Thunfischrolle mit Miso-Marinade Thunfischrolle mit Miso-Marinade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87F849EE-81E1-436E-966A-968B9F263516/Derivates/1E16E07A-9F04-452B-AF5A-8394C4742C7A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wasabi-Mayonnaise
- ½ - 1 TL Wasabipulver oder Wasabipaste
- 1 EL Wasser
- 100 g Mayonnaise
Thunfischrolle und Fertigstellung
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Misopaste, rot oder Aka-Miso-Paste
- 50 g Sojasauce
- 15 g brauner Zucker
- 40 g Reiswein (Mirin)
- 30 - 40 g Limettensaft
- 300 - 400 g Thunfisch, frisch, am Stück
- 1 Avocado, in dünnen Scheiben (2-3 mm)
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 20 g Reisessig
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 1 - 2 Nori-Blätter
- 3 Radieschen, in sehr dünnen Scheiben
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelenbällchen
30min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 godz. 30 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 godz. 20 min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10 min
Rindfleisch-Tatar
30min
Lachs-Tatar
5 Min