Bacalao a la veneciana con polenta

Bacalao a la veneciana con polenta

4.3 32 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

Polenta
  • 750 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
  • 1 diente de ajo
  • 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
  • 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
  • 1500 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 30.63 g
Calorieën 1664 kJ / 398 kcal
Vetten 28.68 g
Vezels 5.77 g
Koolhydraten 4.33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...