Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
- 1 diente de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 1500 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 30.63 g
- Koolhydraten
- 4.33 g
- Vetten
- 28.68 g
- Vezels
- 5.77 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bricks de patata con yema
2 godz. 20 min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 min
Pizza armenia (lehmeyun)
1h 30min
Salsa de tomate
40min
Sabayón
15min
Arroz criollo
45min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1h 10 min
Ñoquis bicolores (sin huevo y sin gluten)
1h 15min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10 min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Aperitivo de Piamonte
25 min