Bacalao a la veneciana con polenta
TM5 TM6

Bacalao a la veneciana con polenta

4.2 (31 beoordelingen)

Ingrediënten

Polenta

  • 750 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • 200 g de polenta (1 minuto de cocción)

Bacalao

  • 1 diente de ajo
  • 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
  • 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
  • 1500 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1664 kJ / 398 kcal
Eiwitten
30.63 g
Koolhydraten
4.33 g
Vetten
28.68 g
Vezels
5.77 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten