![Bacalao a la veneciana con polenta Bacalao a la veneciana con polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B3FBF7C-FCBF-4008-B62B-AE072649C64A/Derivates/81DA1CE5-2781-4585-88A5-D0A1256CC1EC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
- 1 diente de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 1500 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 30.63 g
- Koolhydraten
- 4.33 g
- Vetten
- 28.68 g
- Vezels
- 5.77 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Sabayón
15 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 godz. 10 min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Pizza armenia (lehmeyun)
1 Std. 30 Min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 Min
Cassata siciliana
6h 30min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 Std. 45 Min
Strogonoff de shiitake
30 Min
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1 Std. 30 Min