Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 320 g de arroz de grano redondo
- 700 g de agua
-
1
cucharadita de sal
of 1 cucharadita colmada de concentrado de caldo de verduras casero -
100
g de queso crescenza en trozos pequeños
of 100 g de queso tetilla en trozos pequeños - 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 ramillete de mejorana fresca (solo las hojitas)
- 6 - 8 tiras de piel de limón ralladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 11.16 g
- Koolhydraten
- 61.88 g
- Vetten
- 18.38 g
- Vezels
- 1.75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al vino tinto
25min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Risotto
30 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Saltimbocca a la romana
30 min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Risotto a la milanesa
30 min
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Risotto al limón
25min
Risotto cuatro quesos
25min
Arroz con tomate
30 min
Risotto integral de espárragos y puerros
1h